EXPERIENCE LIGHT

Architectuur verlichting

QUASAR Being a rising star

Bent u op zoek naar unieke architectuur verlichting? Sinds 1992 is Quasar een begrip in Nederland en ver daarbuiten in combinatie met architectuur verlichting. De mooie kant van architectuur verlichting is dat onze topontwerpers uw product passend kunnen maken naar uw gewenste architectuur. Quasar werkt samen met wereldberoemde topontwerpers. Denkt u aan Jan des Bouvrie, Mies & van Gessel en Daniel Becker. Neemt u een kijkje op onze website en bekijk de vele mogelijkheden met betrekking tot onze architectuur verlichting. Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden voor uw architectuur verlichting.

Laat u inspireren door de verlichting van Quasar!

Unique perspective

Brede collectie architectuur verlichting

Op onze website vindt u een uitgebreid overzicht van onze unieke en bijzondere lampen. Zo vindt u in onze collectie diverse staande lampen, hanglampen en tafel lampen. Al onze lampen zijn met zorg gemaakt door onze ontwerpers. Doordat wij samenwerken met vele topontwerpers zijn wij in staat om met regelmaat verschillende stijlen toe te voegen aan onze collectie. Onze ontwerpers maken ook op aanvraag voor u een unieke creatie. De mogelijkheden bij Quasar zijn eindeloos. Wij werken met verschillende materialen, zoals aluminium, brons, roestvrij staal en messing. Daarnaast heeft u een ruime keuze in verschillende kleuren en afmetingen. Wij maken voor u uw unieke creatie op maat.

Architectuur verlichting bij Quasar

Quasar is opgericht in 1992. Sinds die tijd zijn wij een begrip in Nederland en in vele andere landen verspreid over de hele wereld. Wij werken met dealers in Australië, Azië, Afrika, Amerika en Europa. Doordat wij jaarlijks onze collectie vernieuwen blijven wij u steeds verbazen. De ontwerpen van Quasar zijn uniek, eigentijds en volledig maatwerk. Alle ontwerpen worden ook in de eigen werkplaats in Nederland geproduceerd. Alle modellen van Quasar zijn volledig naar uw gewenste maat en kleur te maken. Quasar werkt al meer dan 10 jaar met LED. In de afgelopen jaren is LED een grote speler in de markt. Wij maken de mooiste creaties met deze krachtige lamp. Door het mooie licht wat LED geeft, komen onze producten nog beter tot zijn recht. Heeft u interesse in onze producten of heeft u vragen over een eigen ontwerp? Neemt u vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch en per e-mail bereiken. Ook via onze online contactformulier kunt u uw vraag stellen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bij Quasar bent u aan het juiste adres voor uw architectuur verlichting.

CONTACT US

Creative project?Let’s have a productive talk.